Door uw bestelling geeft u te kennen dat u met onze leverings- en/of betalingsvoorwaarden akkoord gaat. 

Teamsport and More heeft het recht haar leverings- en/of betalingsvoorwaarden na het verstrijken van de looptijd te wijzigen. 

Betaling is uitsluitend door middel van vooruitbetaling (overboeking). Op het moment ( bij vooruitbetaling) dat wij het volledige verschuldigde bedrag hebben ontvangen, gaan wij over tot het leveren van de bestelde producten. 

Verzendkosten: 

Bij Vooruit Betaling orders/bestellingen berekenen wij € 6,25 aan verzendkosten( In Nederland bij bestellingen vanaf € 250 gratis) 


Bij orders/bestellingen die verzonden worden binnen Europa (m.u.v. Nederland) berekenen wij € 9,00 verzendkosten (pakket 1-2 kg., standard).(Bij bestellingen vanaf € 150 gratis) Retourneren: 

Artikelen kunnen uitsluitend retour worden gezonden en/of omgeruild worden, na telefonisch/schriftelijk contact met Teamsport and More 

Uitsluitend artikelen die ongebruikt en in de originele verpakking zitten worden geaccepteerd. 

Let op: Bij artikelen die worden omgeruild (bijv. wanneer een grotere of kleinere maat nodig blijkt te zijn), worden de verzendkosten aan de koper doorberekend. 


Al onze prijzen zijn inclusief B.T.W. 

Teamsport and More garandeert dat elk door ons geleverd artikel voldoet aan de normale eisen van deugdelijkheid en bruikbaarheid. Op garantie kan geen aanspraak worden gemaakt als het defect en/of de slijtage kennelijk het gevolg is van nalatig onderhoud, of als de slijtage als normaal kan worden beschouwd. 

De door u verstrekte gegevens worden opgenomen in het Teamsport and More klantenbestand. In dit bestand worden ook de gegevens opgenomen die noodzakelijk zijn voor de afwikkeling van bestellingen, zoals bestel-, bezorg- en betalingsgegevens. Het klantenbestand wordt uitsluitend gebruikt voor de uitvoering en afwikkeling van de bestellingen en voor marketingdoeleinden. Teamsport and More geeft geen inzage in haar klantenbestand aan derden. 

Bij geschillen kunt u terecht op onderstaande pagina: 

https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=NL (Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)